RUKOMET : „ZELENI“ SE PRIPREMAJU U SRBIJI

ALŽIR, ALŽIRSKI RADIO 21/12/2015 : Alžirska muška reprezentacija u rukometu započela je svoje pripreme u Srbiji treningom u Sportskom centru Stara Pazova u Beogradu,  saznaje se iz alžirskog rukometnog saveza(FAHB).

Na ovim pripremama, koje će trajati do 31. decembra, alžirska sedmorka pod vođstvom trenera Salah Bouchekriou imaće dva treninga dnevno  tokom prve nedelje priprema koja će se završiti prijateljskom utakmicom, u petak 25. decembra u 18:00.

Igrači koji igraju u inostranstvu: Kaabache Soltane Kieffer, Boultif i Rahim priključiće se timu od ponedeljka do srede.

Alžirska reprezentacija otputovaće u subotu, 26.decembra u Crnu Goru, gde će 27. i 28.decembra odigrati dve prijateljske utakmice sa reprezentacijom Crne Gore.

Berkusovi saigrači će od utorka nastaviti da treniraju dva puta dnevno a poslednji trening je predviđen za sredu, 30.decembra. Povratak u zemlju je planiran u četvrtak posle podne.

Alžir će na Prvenstvu Afrike, CAN-2016, igrati u A grupi u kojoj se pored ekipe zemlje domaćina Egipta, nalaze i reprezentacije Maroka, Gabona, Nigerije i Kameruna. U grupi B igraju Tunis, Kenija, DR Kongo, Libija, Kongo i Angola.

Šampion Afrike će se kvalifikovati za OI-2016 u Riju, a tri prvoplasirane ekipe za prvenstvo sveta 2017. u Francuskoj.

Comments are closed.

Copyright Ambassade d'Algérie en Serbie 2015 • Tous droits réservés