Reči dobrodošlice njegove Ekselencije Ambasadora

Sa velikom radošću želim da u svoje lično ime, kao i  u ime svih zaposlenih u Ambasadi, poželim dobrodošlicu posetiocima ove web stranice.

Želeo bih, pre svega, da izrazim osećanje svog velikog ponosa što mi je gospodin Predsednik Republike poverio mandat da predstavljam svoju zemlju kao Ambasador Alžira u Srbiji i u Crnoj Gori, i nadu da ću biti na visini ove uzvišene i velike dužnosti.     

Želeo bih, takođe, da iskoristim priliku te da uputim svoje bratske pozdrave svim svojim sunarodnicima koji žive u Srbiji i u Crnog Gori, i da im poželim još više uspeha u njihovom profesionalnom životu u ove dve prijateljske zemlje.

S tim u vezi, uveravam ih da će službe Ambasade uvek biti spremne da ih saslušaju i da neće štedeti truda u revnosnom rešavaju njihovih briga i problema.

Na kraju, budno ću voditi računa da ova stranica pruži našim prijateljima iz Srbije i iz Crne Gore, sve korisne informacije o Alžiru, posebno one o mogućnostima koje moja zemlja pruža u oblastima investicija, trgovine i turizma.

Radujući se unapred doprinosu koji ćete vi neizostavno dati kako bi se ovaj prostor, koji vam je posvećen i obogatio, još jedanput vam upućujem svoje iskrene bratske pozdrave.

Ambasador Fatah MAHRAZ

Copyright Ambassade d'Algérie en Serbie 2015 • Tous droits réservés